Gå videre til innhold
Input Data inngår spennende samarbeid med MECA Norway

Pressemelding -

Input Data inngår spennende samarbeid med MECA Norway

MECA Norway og Input Data har inngått avtale som åpner opp for levering av programvare til mer enn 200 MECA-verksteder.

Kan øke kundemassen med nesten 50 prosent

Avtalen innebærer at Input Data får mulighet til å komme inn på MECA-kjedens ca. 230 verksteder med programvaren EuroMek Total. Programvaren benyttes bla. til gjennomføring av EU-kontroll og taksering. Daglig leder i Input Data, Hans Petter Jensen, er svært optimistisk til avtalen og forteller: 

– Avtalen gir oss en kjempemulighet til å styrke oss som programvareleverandør til bilbransjen hvor vi har ca. 500 kunder fra før. At MECA med sine 230 kjedemedlemmer velger oss som én av sine samarbeidspartnere tar vi som en stor tillitserklæring og mulighet. Nå får vi en genuin sjanse til å vise at vi er svært konkurransedyktige både på pris og kvalitet, sier Jensen

Tar sikte på å besøke alle MECA-verskstedene rundt om i landet

I løpet av høsten vil mange MECA-verksteder rundt om i landet få besøk av Input Data. Salgsansvarlig Ken Bjerkeli gleder seg til å besøke MECA-verkstedene og å vise frem programmet som han har stor tro på: 

– Det er mye som tyder på at EuroMek Total vil bli tatt godt imot ute hos verkstedene, og vi ønsker selvfølgelig å besøke alle. Det kommer til å skje spennende ting med vår programvare fremover som vi gleder oss til å vise frem når tiden er inne, men akkurat nå kan jeg ikke røpe for mye, sier Bjerkeli.


For ytterligere opplysninger, vennligst kontakt:

Hans Petter Jensen, Daglig leder Input Data AS, Tlf. 95 18 01 93, E-post: hp@inputdata.no

Ken Bjerkeli, Salgsansvarlig Input Data AS, Tlf. 90 68 67 45, E-post: ken@inputdata.no

Emner

Kategorier


Selskapsinformasjon

Input Data AS er et norsk uavhengig programvareselskap, lokalisert i Fredrikstad. Selskapet utvikler programvarene Input Process og EuroMek Total. Input Data ble etablert i 1994 av Svein Ove Ivarsøy og Hans Petter Jensen, og har i dag 11 ansatte.

Kontakter

Hans Petter Jensen

Hans Petter Jensen

Pressekontakt Daglig leder +47 951 80 193